Home

Welkom op de website van minicamping “De Tien Morgen” in Limmen!

Minicamping De Tien Morgen in Limmen is een kleinschalige camping op slechts 5 km afstand van het strand van Castricum (Bakkum). De camping biedt een mooi uitzicht over de het polderlandschap, maar is toch slechts 1,5 km gelegen van het centrum van Castricum. Hiernaast is het een prima uitvalsbasis voor mooie (fiets)tochten door b.v. het duingebied of naar leuke winkelsteden zoals Alkmaar of Haarlem.

Er is veel ruimte voor kinderen om te ravotten en een groot 246
aanbod aan skelters, traptractors, fietsjes e.d. De camping heeft o.a. 20 kampeerplaatsen, aparte camperplaatsen, een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, een aparte parkeerplaats, sanitair voor minder validen, kanoverhuur en gratis WiFi.

Even voorstellen:

IIMG-20150309-WA0000 (640x449)n 1989 werd onze boerderij op deze locatie gebouwd en al snel ontstond ook de minicamping. Inmiddels 25 jaar later, hebben wij, Kees en Gitta Duijn, nog steeds met veel plezier de camping en maken wij graag uw verblijf zoDSC_0133 aangenaam mogelijk.
Sinds januari 2014 kunt u bij ons ook een mooie en comfortabele recreatiewoning huren! Deze woning met Scandinavische uitstraling biedt u vanuit de open en zeer ruime woonkamer/keuken een fantastisch weids uitzicht over de polder van Castricum/Limmen.


14 mei 2015: Ook in de regionale kranten werd de afgelopen week aandacht besteed aan het 25-jarig bestaan van de camping, zie hieronder het artikel in de Uitkijkpost

Limmen

Minicamping De Tien Morgen bestaat 25 jaar

2 reacties
LIMMEN – Dit jaar bestaat minicamping De Tien Morgen in Limmen 25 jaar. Eigenaren Kees en Gitta Duijn en hun drie kinderen verhuisden in 1989 hun melkveebedrijf van de Heereweg in Bakkum naar de Zeeweg in Limmen. Het jaar daarna startten ze een kleinschalige camping. Toen nog met weinig voorzieningen, maar inmiddels met sanitair in de stal, WiFi en een recreatiewoning voor toeristen.

Dochter Rianne Duijn vertelt: ,,Ik was negen jaar oud toen we naar de Zeeweg verhuisden. Opa en oma Duijn hadden een camping bij hun boerderij aan de Bleumerweg in Bakkum. Als het daar vol was, stuurden ze de caravans door naar ons. Zo is het eigenlijk begonnen; douchen in de melkput en een WC in het tanklokaal.” Al snel daarna werd het sanitair uitgebreid met een douchecabine en nog een toilet. Toen ook dat niet meer toereikend was voor het groeiend aantal gasten is er in de stal een apart sanitair gedeelte gebouwd. Het kampeerseizoen draait inmiddels alweer volop en Kees en Gitta vervelen zich geen moment. Naast de reserveringen en het ontvangen van de gasten, zijn ze druk met het verzorgen van de dieren, gras maaien, snoeien en allerlei onderhoudswerkzaamheden. Ze organiseren ook extra activiteiten voor de campinggasten, zo gaat Kees er vaak met paard en wagen op uit voor een rit door het duingebied. Daarnaast passen ze ook nog regelmatig op de kleinkinderen, die het natuurlijk fantastisch vinden op de boerderij! Dit alles doen ze met veel energie en enthousiasme, de camping is zelfs vorig jaar nog uitgebreid met een riante recreatiewoning, waar gezelschappen met maximaal acht personen kunnen verblijven. Zo gaat de familie op naar het volgende lustrum voor minicamping De Tien Morgen!