Camping

Welkom bij Minicamping De Tien Morgen in Castricum

Kampeerplaatsen en Faciliteiten

Minicamping De Tien Morgen biedt 20 ruime kampeerplaatsen voor zowel caravans, vouwwagens als tenten. Voor campers hebben we een speciaal verhard gedeelte. Onze camping is voorzien van een overdekte fietsenstalling en een aparte parkeerplaats voor uw gemak. In het sanitair gedeelte vindt u een wasmachine en een centrifuge. Daarnaast beschikken we over speciaal sanitair voor mindervaliden, met een aangepaste douche en toilet.

 

Kindvriendelijke Voorzieningen

Voor kinderen is er volop speelplezier met diverse speelattributen zoals skelters, traptrekkers met aanhangertjes, fietsjes, een glijbaan, schommel, wip en trampoline. Naast de camping bevindt zich een groot veld waar kinderen naar hartenlust kunnen (voet)ballen of boerengolf spelen. De benodigdheden voor boerengolf kunt u bij ons lenen.

 

 

Extra Gemakken

We bieden gratis internet (WiFi) aan al onze gasten. In onze informatiehoek  met grote leestafel vindt u foldermateriaal over lokale activiteiten en diverse fiets-, wandel- en kanoroutes. Voor de avonturiers verhuren we kano’s en reddingsvestjes.

Reserveer Uw Plek Vandaag!

Beleef een veelzijdige en comfortabele kampeervakantie bij Minicamping De Tien Morgen. Boek uw verblijf eenvoudig via onze website en geniet van alles wat Castricum te bieden heeft.

Minicamping De Tien Morgen – Uw ideale startpunt voor een actieve en veelzijdige vakantie!

DSC03485

P1010117532f01c513e25.JPG