Voor de kinderen

44 klein
Op de camping zelf zijn vele skelters, tractors, fietsjes,  etc. aanwezig. Er is een speeltoestel met glijbaan, schommel en wip en een trampoline. Regelmatig wordt er een rit met paard en wagen gemaakt waarbij de campinggasten van harte uitgenodigd zijn om mee te rijden.

 

In de directe omgeving ligt bezoekerscentrum de Hoep, met vele educatieve activiteiten en spelletjes rondom de waterwinning en het duingebied. Hierbij ligt ook het ‘huttenbouwbos’ en pannenkoekenrestaurant Johannashof.

Bij slecht weer biedt Monkey Town in Uitgeest uitkomst, dit is een indoor speelparadijs. Ook zijn er diverse zwembaden, waaronder in Castricum, Heemskerk en Alkmaar.

Wat verder gelegen vindt u bijvoorbeeld de recreatieparken de Goudvis in St. Maartenszee en de Holle Bolle Boom in Tuitjehoorn. Minder bekend, maar ook zeker leuk met kinderen is Park Blanckendaell, een dierentuin met speeltuin. Voor de kleinsten is sprookjeswonderland in Enkhuizen een aanrader.

Dit zijn slechts een aantal tips in de omgeving, op de camping is meer informatiemateriaal aanwezig, natuurlijk informeren wij u graag over de mogelijkheden!