Toeristenmarkt Castricum

Wanneer:
22 juli 2018 hele dag
2018-07-22T00:00:00+02:00
2018-07-23T00:00:00+02:00

Tijdens de toeristenmarkt verandert de dorpskern van Castricum in één groot kleurrijk handelsplein. Van demonstratiestands tot fruitkramen, van springkussens tot strandspullen, op deze markt is werkelijk alles te vinden.

Vanaf elf uur ‘s ochtends staan de diverse stands al opgesteld op de Dorpsstraat en Burgemeester Mooijstraat in Castricum. Snuffel tussen de kraampjes, laat u verleiden door de praatjes van de echte ouderwetse standwerkers of scoor net dat ene stranditem waar u de hele tijd al zo hard naar op zoek was. Maar er valt meer te beleven op deze gezellige jaarmarkt.

Eten, drinken, snuffelen en kindervermaak

Naast het brede aanbod en de hoge kwaliteit van de maar liefst 120 kramen op deze markt, geniet u hier ook van lekkere (internationale) hapjes of drankjes. Verscheidene kraampjes verkopen heerlijke etenswaren. Stroopwafels, braadworsten, poffertjes en natuurlijk frietjes koopt u hier allemaal. En om het allemaal net dat feestelijke tintje te geven, zal er ook weer een muziekpodium zijn. Diverse dj’s en bands maken er met hun muziek een swingende dag van.

Even genoeg gehad van alle kraampjes? Geen probleem. De meeste winkels in het centrum van Castricum zijn geopend. Bovendien kunt u op een van de terrasjes even neerploffen voor een borrel. Maar aan de kleintjes is natuurlijk ook gedacht. Springkussens, schminken en andere leuke kinderattracties zijn allemaal te vinden op deze bruisende jaarmarkt.